Voor het Eemsdelta College hebben wij alle locaties voorzien van een mooi strak en duurzaam Triaflex frame. Hierin worden de doeken strak opgespannen middels een smartfix RVS spanveer. dit neemt de lelijke openingen en elastieken in het zicht weg. dat geeft een rustiger beeld van de boodschap die middels de spandoeken wordt overgebracht.  De Doeken zijn eenvoudig te verwisselen waardoor speciale acties makkelijk in beeld komen.

Voor een nieuwe Horeca gelegenheid in Appingedam mochten wij middels Airtex alle wanden voorzien van geprint behang. Dit materiaal wordt in een keer op rol geleverd waardoor er geen naden in het beeld komen en het ook eenvoudig verwerkt. Het resultaat was prachtig,  helaas de betaling niet.  deze uitbater ging ten onder nog voordat de facturen betaald konden worden.

Voor Hotel restaurant de Boegschroef een prachtig Triaflex 60 frame incl LED pulsar strip geleverd en gemonteerd in de haven van Delfzijl.

Dit doek wordt regelmatig vervangen om zo per seizoen actueel te blijven.

In het centrum van Delfzijl mochten we een tijdelijke winkel voorzien van gevelreclame.  van raambestickering tot lichtbak is alles in eigen huis geproduceerd en gemonteerd.  Een frisse nieuwe uitstraling voor deze fietsenverhuur.  Parkdiensten heeft inmiddels een nieuw kantoor op het Chemiepark waar wij ook de nodige beeldvorming en kleur in aangebracht hebben.

Links

Contact
Webshop
Bestanden aanleveren
Winkel
Openingstijden

Webshop

Kantoor meubiliar
Repro
Drukwerk
Reclame
Kantoorartikelen
Work Smart Folder

Informatie

Bezorgen & afhalen
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring
Copyright

Contact

Kantoor & Kopie
Oude Schans 14
9934 CR Delfzijl

0596 – 632 353
info@kantoor-kopie.nl